Flip book element

Solöga

Solöga 152 UG

Ett svenskt hantverk av hög kvalité – En traditionell ytterdörr med spårfräst utsida och slät insida. Dörren har säkerhetslåskista ASSA 2002 med hakregel samt tre gångjärn med bakkantssäkring.

Läs mer

Zirkon 1

ZIRKON 1 156 KG

Ett svenskt hantverk av hög kvalité – En vacker ytterdörr med dekorlagd utsida och spårfräst insida. Dörren har säkerhetslåskista ASSA 2002 med hakregel samt tre gångjärn med bakkantssäkring.

Produktblad (PDF)

Läs mer

Sydsken Light UG

Sydsken Light 048 UG

Ett svenskt hantverk av hög kvalité – En klassisk ytterdörr med spårfräst utsida. Dörren har säkerhetslåskista ASSA 2002 med hakregel samt tre gångjärn med bakkantssäkring.

Läs mer

Norrsken Light UG

Norrsken Light 046 UG

Ett svenskt hantverk av hög kvalité – En klassisk ytterdörr med spårfräst utsida. Dörren har säkerhetslåskista ASSA 2002 med hakregel samt tre gångjärn med bakkantssäkring.

Läs mer

Utsikt 3 KG

Utsikt 3 150 KG

Ett svenskt hantverk av hög kvalité – En modern ytterdörr med slät 8 mm HDF utsidan och insida. Klarglas Utan glaslist utsida. Dörren har säkerhetslåskista ASSA 2002 med hakregel samt tre gångjärn med bakkantssäkring.

Läs mer

Utsikt 2 KG

Utsikt 2 149 KG

Ett svenskt hantverk av hög kvalité – En modern ytterdörr med slät 8 mm HDF utsidan och insida. Klarglas utan glaslist utsida. Dörren har säkerhetslåskista ASSA 2002 med hakregel samt tre gångjärn med bakkantssäkring.

Läs mer

Enslinjen FG

Enslinjen 145 FG

Ett svenskt hantverk av hög kvalité – En unik ytterdörr med slät utsida, 8 mm HDF, och slät insida med frostat glas. Ingen glaslist utvändigt. Dörren har säkerhetslåskista ASSA 2002 med hakregel samt fyra gångjärn med bakkantssäkring.

Läs mer

Zirkon 3 KG

ZIRKON 3 KG

Ett svenskt hantverk av hög kvalité – En vacker ytterdörr med dekorlagd utsida och slät insida. Dörren har säkerhetslåskista ASSA 2002 med hakregel samt tre gångjärn med bakkantssäkring.

Produktblad (PDF)

Läs mer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.