Ytterdörrar med personlig prägel

Ytterdörr

En ytterdörr är en mycket viktig del i ett hus, den är öppningen där allt och alla som ska in eller ut ur huset passerar. En ytterdörr används oftasy flera gånger dagligen och ska tåla både extrem värme och kyla där ytterdörren ska gå att stänga och öppna i alla klimat.

Personlig prägel

En ytterdörr är också mer än en in- eller utgång från huset den har mer och mer blivit en viktig del av husets utseende där de som äger huset ofta sätter sin personliga prägel på huset genom att välja en specifikt designad dörr.

Produktutveckling

En föränderlig värld kräver att även vi följer utvecklingen. Därför arbetar vi hårt med produktutveckling och design för att kunna nischa oss på ett mer intressant och distinkt sätt. Detta görs i samverkan med våra största kunder, leverantörer, industridesigners, konstruktörer, universitet och annan extern kompetens.

Trender inom ytterdörrar

Vi är mycket observanta gällande trender i mode- och möbelbranschen. Vi vågar även ta steget att sätta egna trender. Polardörren ligger även i framkant när det gäller att ta fram egna produkter till olika kedjor. På så sätt undviker man att kontinuerligt utsättas för prisjämförelser, vilket uppskattas av våra återförsäljare.