En till kollega till vår produktion

Är du en händig person som älskar trähantverk?

Vi letar efter en ny kollega som är praktiskt lagd och tillsammans med oss vill tillverka ytterdörrar och garageportar i trä. Vi hoppas du är ansvarstagande, uppskattar tillhörigheten med vårt gäng och trivs i ett gott tempo.

Vi är ett litet bolag där varje person är viktig, där vi har nära till beslut och kollegor. Vi har jobbat mycket med vår produktion och är stolt över den produktionssäkerhet vi har. Vi förespråkar arbetsrotation både för medarbetarens chans till vidareutveckling och för flexibiliteten och effektiviteten det medför.

Om rollen
Din uppgift i produktionen innebär att variera din arbetsstation mellan våra olika stationer i fabriken, tex lackering, montering av dörrar eller bygga dörrstommar. Du måste inte kunna dörrhantverket, vi lär upp dig här på plats, men har du erfarenhet från lackering, bygg- eller dörrbranschen är det meriterande.

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete hos en av Sveriges ledande dörrtillverkare. Vi brukar säga att om Polardörren vore en person hade det varit en varm och nyfiken norrlänning med stort engagemang för dörrhantverket. Och det beskriver oss alla på företaget rätt bra faktiskt. Tillsammans skapar vi en arbetsplats att trivas, utvecklas och vara stolt över. Kulturen präglas av öppenhet, ärlighet och ömsesidig respekt. Självklart har vi kollektivavtal.

Om Polardörren
Polardörren grundades 1946 i Piteå och har sedan dess tillverkat dörrar med mycket kärlek, noggrannhet och stolthet. Det syns bland annat på den fingerskarvade furun och de handlackade ytorna. Vår styrka är vår förmåga att anpassa oss efter våra kunders behov och önskemål. Sortimentet består idag av ytterdörrar, pardörrar och garageportar.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100 % (provanställning sex månader) med placering i vår fabrik i Öjebyn. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 10 juni 2022. Tillträde enligt överenskommelse, vi hoppas du kan börja i mitten av augusti. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av produktionsledare Christian Neuendorf tel 0911- 667 01. Maila din ansökan till ida@polardorren.se.

Välkommen med din ansökan redan idag!