Polardörren

Ett svensktillverkat hantverk från norra Norrland

Här finns vi

Vår dörrfabrik ligger i Piteå. Och det var också här allt började. Välkommen att höra av dig till oss, eller kika in om du har vägarna förbi.

Kabelgatan 9, 943 31 ÖJEBYN
info@polardorren.se

Bli en av oss

Medarbetarna är själva hjärtat av Polardörren. Vi brukar säga att om Polardörren vore en person hade det varit en varm och nyfiken norrlänning med stort engagemang för dörrhantverket. Och det beskriver oss alla på företaget rätt bra faktiskt. Tillsammans skapar vi en arbetsplats att trivas och utvecklas på. Och en arbetsplats att var stolt över. Kulturen präglas av öppenhet, ärlighet och ömsesidig respekt.

Låter det som en plats för dig? Vi ser fram emot din ansökan.

Kontakta: info@polardorren.se

Nyheter och pressmaterial

Har du frågor om våra produkter, vill använda vår logotyp eller är nyfiken på att veta mer om vår organisation? Välkommen att kontakta info@polardorren.se

Kontakta oss

Har du en fråga som rör din beställning, leverans eller montering? Hör av dig till din återförsäljare som du beställde dörren hos. Du är självklart välkommen att kontakta Polardörren för övriga frågor kring vårt sortiment, specifika produkter eller andra funderingar. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Du kan även kontakta vår växel 0911-667 00

Vi öppnar dörren för fabriksbesök

Vi öppnar gärna vår dörr för grupper som vill komma på fabriksbesök. Kom och upplev vårt dörrhantverk och använd nästan alla dina sinnen- syn, känsel, doft och hörsel.

Kontakta oss på info@polardorren.se om ni är intresserade.

Har du frågor?

Du är varmt välkommen att kontakta vår säljare nedan.

Martin Gustafsson

Säljare
Telefon: 072-601 55 04
Växel: 0911-667 00
Mail: martin@polardorren.se.